ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Даною Політикою конфіденційності (далі – «Політика»), ми інформуємо відвідувачів нашого сайту про заходи, які ми вживаємо для підвищення якості обслуговування та безпеки зберігання даних наших користувачів, пропонуємо уважно ознайомитись та прийняти умови даної Політики, яка спеціально розроблена та представлена на даній сторінці згідно з вимогами Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів, що регламентує правові відносини між Адміністрацією Сайту (далі – Адміністрація) та Користувачем, пов'язані зі збиранням, обробкою та зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

Прийняття даної Політики є обов'язковою умовою використання сайту https://www.drti.com.ua (далі - Сайт), що знаходиться у власності компанії ТОВ «ДонРТІ» (код ЄДРПОУ 38706504), яка є юридичною особою, зареєстрованою та діючою відповідно до вимог чинного законодавства України.

Повідомляємо, що ми використовуємо файли cookie! З кожним відвідуванням Сайту ми можемо збирати інформацію, що стосується пристроїв, які ви використовуєте, та мереж, до яких ви приєднуєтеся, коли користуєтеся Сайтом. Це може включати таку інформацію, як: IP-адреса, інформація для входу в обліковий запис, тип браузера та версія, тип і вид плагінів браузера, операційна система та платформа, інформація про ваші відвідування, у тому числі маршрут переміщення по URL-адресах на, через або з нашого сайту, продукти, які ви переглядали або шукали, помилки завантаження, тривалість відвідування певних сторінок тощо. Ми збираємо таку інформацію шляхом використання різних технологій, у тому числі cookie.

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1 У цій Політиці наведені нижче терміни мають наступні значення:

1.1.1 «Адміністрація інтернет-ресурсу https://www.drti.com.ua» – співробітники Компанії або інші уповноважені Компанією особи, які мають доступ до адміністративної панелі Сайту та діють від імені Компанії. Адміністрація сайту організовує збирання, обробку, зберігання та захист персональних даних, а також визначає цілі обробки персональних даних.

1.1.2 «Персональні дані» - будь-які дані або сукупність даних, які безпосередньо або опосередковано можуть пов'язати відвідувача Сайту з фізичною особою, суб'єктом персональних даних.

1.1.3 "Обробка персональних даних" - будь-які дії або сукупність дій, що здійснюються з отриманими даними шляхом їх автоматичної або ручної обробки, включаючи: збирання, запис, зберігання, систематизацію, кластеризацію, уточнення, використання, передачу, знеособлення, блокування, видалення, знищення, зокрема з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

1.1.4 «Конфіденційність персональних даних» - низка заходів та зобов'язань, що вживаються Адміністрацією сайту з метою захистити персональні дані та не допустити їх розповсюдження без згоди власника персональних даних.

1.1.5 «Користувач Сайту» – будь-яка дієздатна фізична особа, якій на момент реєстрації виповнилося 18 (вісімнадцять) років та/або юридична особа (або громадське формування), яка, користуючись даним сайтом, беззаперечно приймає умови цієї Політики та має доступ до Сайту за допомогою Інтернету.

1.1.6 "Cookies" - дані, що зберігаються на персональному пристрої Користувача Сайту, які відправляються з пристрою Користувача на Сайт за допомогою захищеного HTTPS-запиту при кожному відвідуванні будь-якої сторінки Сайту.

1.1.7 IP-адреса — унікальна мережна адреса вузла в комп'ютерній мережі, побудованій за протоколом IP.

1.1.8 Сервіс Сайту (далі - Сервіс) - можливість використання технологічної платформи за допомогою сайту Компанії https://www.drti.com.ua, що дозволяє Користувачам отримувати інформацію про товари Компанії та послуги, оформляти замовлення та купувати товари, що надаються Компанією.

1.1.9. Інші визначення та терміни використовуються у цій політиці, не визначені цим пунктом, слід розуміти у значенні Закону України "Про захист персональних даних".

2. УМОВИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

2.1 Відвідуючи сторінки Сайту, купуючи товари, розміщені на Сайті; вносячи дані до реєстраційних форм або форм замовлення, Користувач дає згоду Адміністрації на обробку персональних даних, а також підтверджує, що є повнолітньою особою і розуміє суть дій, що здійснюються.

2.2 Користувач погоджується з тим, що надана ним інформація на Сайті може бути оброблена та використана для формування бази даних Користувачів Сайту, складання статистичної звітності, проведення маркетингових чи інших досліджень Компанії.

2.3 Користувач підтверджує свою згоду з тим, що Адміністрація має право взаємодіяти з Користувачем, у тому числі шляхом прямого контакту за допомогою телефонного дзвінка, СМС-повідомлень, електронних листів та/або будь-яким іншим способом, наявним у Адміністрації до моменту, коли користувач в усній або в письмовій формі не відкличе свою згоду на використання персональних даних.

2.4 Персональні дані, дозволені для обробки в рамках цієї Політики, Перелік персональних даних користувачів, які можуть бути оброблені та використані Компанією при роботі з сайтом, включають, але не обмежуються наступною інформацією:

2.4.1 Прізвище, Ім'я, Ім'я По батькові Користувача;

2.4.2 мобільний або міський контактний номер телефону Користувача;

2.4.3 адреса електронної пошти (e-mail);

2.4.4 дані про облікові записи користувача в Соціальних мережах;

2.4.5 дані про облікові записи користувача в Месенджерах;

2.4.6 адреса доставки Товару;

2.4.7 місце проживання Користувача;

2.4.8 дані про комп'ютер Користувача, включаючи IP-адресу, географічне розташування, тип та версію браузера, операційну систему;

2.4.9 дані про відвідування та використання сайту, включаючи тривалість відвідування, перегляди сторінок, шляхи навігації по Сайту тощо;

2.4.10 дані про проведення розрахункових операцій, банківських рахунків тощо;

2.4.11 інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які Користувач надсилає Компанії електронною поштою або через Сайт, включаючи його комунікаційний контент та метадані;

2.4.12 будь-яку іншу інформацію особистого характеру, яку Користувач надсилає та/або вносить при реєстрації на Сайті.

3. ЦІЛІ ЗБОРУ І ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1 Персональну інформацію Користувача Адміністрація використовує з наступною метою:

3.1.1 ідентифікації Користувача, зареєстрованого на Сайті для оформлення замовлення та/або укладання Договору купівлі-продажу товару в електронній формі;

3.1.2 надання Користувачеві повної та кваліфікованої консультації щодо послуг, товарів та Сервісів, що надаються Сайтом;

3.1.3 надання Користувачеві рекомендованих товарів, послуг та сервісів на основі відвіданих ним раніше сторінок Сайту або придбаних товарів;

3.1.4 прямого контакту представника Адміністрації сайту шляхом телефонного дзвінка та/або з використанням інших засобів зв'язку з Користувачем, з метою уточнити необхідну інформацію щодо використання Сервісів, надання послуг, а також обробки запитів та заявок від Користувача;

3.1.5 покращення якості Сервісів, зручності їх використання, розробки нових Сервісів та послуг на основі отриманої інформації від Користувача;

3.1.6 надання інформації про товари, послуги, Сервіси, рекламні акції, що проводяться Сайтом, відповіді на запити, а також виконання Адміністрацією своїх зобов'язань перед споживачами товарів, послуг та сервісів;

3.1.7 проведення статистичних, маркетингових та інших досліджень на основі знеособлених даних.

4. КАТЕГОРІЇ ЗБИРАЄМИХ ДАНИХ

4.1 Категорії Персональних даних, збирання яких здійснює Адміністрація самостійно або із залученням третіх осіб, включає: файли cookie та дані про використання мережевих ресурсів.

4.2 Персональні дані Користувач надає Сайту самостійно в процесі взаємодії з формами сайту або автоматично шляхом відвідування сторінок Сайту.

4.3 Якщо не зазначено інше, Сайт використовує файли cookie, що зберігаються на пристрої Користувача або інші засоби відстеження, у тому числі сторонні Сервіси, що не мають відношення до Сайту, для ідентифікації Користувачів та збереження встановлених ними глобальних параметрів налаштування виключно з метою надання послуг, товарів або Сервісів, які потрібні Користувачеві.

4.4 Користувачі несуть персональну відповідальність за використання Персональних даних третіх осіб, які вони отримують, публікують або надають, використовуючи Сайт, і підтверджують, що вони мають згоду власника Персональних даних на надання конфіденційної інформації третім особам, у тому числі Адміністрації сайту.

5. СПОСОБИ ТА ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

5.1 Збір та обробка Персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну будь-яким способом, який не суперечить чинному Закону України «Про захист персональних даних» з використанням засобів автоматизації та/або без використання таких засобів.

5.2 Відвідуючи Сайт, заповнюючи форми Сайту, здійснюючи покупки або отримуючи консультації від представника Сайту, Користувач дає абсолютну згоду на те, що Адміністрація має право передавати персональні дані третім особам з метою виконання взятих на себе зобов'язань щодо доставки товарів та послуг. Перелік третіх осіб, які отримують Персональні дані Користувачів, може включати, але не обмежуватися: кур'єрськими службами, сервісами онлайн-оплати, організаціями поштового зв'язку, операторами засобів електронного та цифрового зв'язку.

6. ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ

6.1 Користувач має право в будь-який час дізнатися, чи зберігаються його Персональні дані в базі даних Сайту, уточнити їх зміст, походження, перевірити достовірність, розширити, внести уточнення, доповнити, актуалізувати, видалити або знеособити. Для виконання цих дій Користувач повинен самостійно або через своїх офіційних представників підтвердити факт того, що Персональні дані дійсно належать йому та повідомити Адміністрацію Сайту про необхідні дії з Персональними даними за допомогою контактів, зазначених на Сайті.

7. БЕЗПЕКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

7.1 Адміністрація Сайту з великою повагою ставиться до Персональної інформації Користувача та вживає всіх необхідних заходів для захисту персональної інформації Користувача від несанкціонованого доступу до них третіх осіб, їх знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження або інших дій, що несуть незаконний характер.

7.2 Ця Політика поширюється лише на поточний Сайт. Адміністрація не несе відповідальності за збереження Персональної інформації Користувача на інших сайтах, у тому числі і на тих, посилання на які розміщені на цьому Сайті.

7.3. Персональні дані Користувача можуть бути використані в юридичних цілях, у тому числі і в суді або на етапах, які мають на увазі отримання досудової інформації про Користувача в тому випадку, якщо дії Користувача прямо або опосередковано призвели до збитків компанії в процесі використання Сайту, отримання консультації, купівлі товарів чи послуг.

7.4 Користувач підтверджує, що розуміє суть процесу та дає дозвіл Адміністрації на передачу Персональних даних правоохоронним органам у разі їхньої законної вимоги надати такі дані.

7.5. Користувач несе повну відповідальність за достовірність наданих персональних даних.

8. ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ КОРИСТУВАЧА

8.1 У разі потреби Користувач може звернутися до Адміністрації Сайту за отриманням роз'яснень щодо інформації, що міститься в цьому документі. Адміністрація залишає за собою право самостійно приймати рішення про те, надавати чи ні Користувачеві додаткову та контекстуальну інформацію щодо конкретних послуг та сервісів або збору та обробки Персональних даних.

8.2 Незважаючи на те, що взаємодія Користувача з Сайтом відбувається за протоколом HTTPS, що передбачає шифрування даних, які передаються між Сайтом та пристроєм Користувача, Адміністрація сайту не несе відповідальності за отримання, зберігання, розшифровку, збір, обробку або будь-які інші дії, у тому числі й незаконні, з Персональними даними Користувача на проміжних інформаційних вузлах між Сайтом та Пристроєм Користувача, до якого Адміністрація не має жодного стосунку.

9. ДОДАТКОВІ УМОВИ

9.1 Адміністрація має право вносити будь-які зміни до Політики конфіденційності, які не суперечать нормам моралі та чинним Законам України без повідомлення Користувача про зміни, що вносяться.

9.2 Ця Політика конфіденційності або зміни, що вносяться до неї, набирають чинності з моменту їх розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

9.3 У разі незгоди з Політикою конфіденційності або будь-якими змінами, внесеними до неї, Користувач повинен припинити користуватися сайтом. Користувач може самостійно очистити файли cookie на своєму пристрої, а також попросити Адміністрацію сайту видалити або знеособити персональну інформацію, що зберігається в базах даних сайту.